“Αμοίρου Αμνήσεια” από την ομάδα Λωτοφάγοι

Η θεατρική Ομάδα «Λωτοφάγοι», διανύοντας την τέταρτη συνεχή χρονιά της, έχει ξεκινήσει από τον Οκτώβριο του 2012 ένα σεμιναριακό κύκλο μαθημάτων “Devised Theatre”, τα αποτελέσματα του οποίου θα παρουσιάσει το Σάββατο 06 και την Κυριακή 07 Απριλίου στο θέατρο Eliart.

Κατά την διάρκεια των έξι μηνών που πέρασαν δημιουργήθηκε μια ομάδα νέων ανθρώπων, που αποφάσισε να ασχοληθεί με το σήμερα. Το πώς βλέπει και αντιμετωπίζει το σήμερα ένας νέος άνθρωπος. Έτσι λοιπόν «γεννήθηκε» και ο κύριος Άμοιρος, ο οποίος σαν ένας άλλος Οδυσσέας, θα περιπλανηθεί σε όλα αυτά που έχει να αντιμετωπίσει ο καθένας μας, σε αυτή την εποχή που ζούμε, αναζητώντας την οδό ευτυχίας. Ο Κύκλωπας και η Ναυσικά, μεταμορφώνονται στην Αμοίρου Αμνήσεια ,σε άλλες προκλήσεις και εμπόδια, όπως δόξα, χρήμα κ.ο.κ.

Ας ταξιδέψουμε μαζί με τον Άμοιρο και ας δούμε αν θα καταφέρει να βρει την δική του …Ιθάκη, ή ας σκεφτούμε αν θα τα καταφέρναμε και εμείς στην θέση του.

Είδος: Devised Theatre.

Mια παράσταση από ερασιτέχνες ηθοποιούς, αποτέλεσμα του εργαστηρίου «Θέατρο Επινόησης»

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Αθηνά Αρσένη

Ενδυματολογία: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

Βοηθός Σκηνοθέτη- Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Βατικιώτης

Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ηλιάς Γεραφέντη

Παίζουν:
Γιώργος Μαντάς, Μαρία Παναγιωτοπούλου, Φίλιππος Μοσχάτος, Ελεάννα Γιασεμή, Λορένα Κονόμι, Χριστίνα Σιδέρη, Τόνια Φόρτσα, Άρης Κομηλάγιος, Νίκος Βατικιώτης.

Διάρκεια Παράστασης: 60 λεπτά