Ιδρυτικά μέλη

team 1

ΑΘΗΝΑ ΑΡΣΕΝΗ

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ - ΘΕΑΤΡΟΛΟΣ

Η Αθηνά Αρσένη σπούδασε “Theatre Studies & Popular Music Production” στο Πανεπιστήμιο του Derby Αγγλίας και είναι κάτοχος Master στο “Physical Theatre” από το Πανεπιστήμιο Royall Holloway στο Λονδίνο. Το 2007 ίδρυσε τη θεατρική ομάδα «Λωτοφάγοι», με την οποία δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά στο χώρο του θεάτρου. Παράλληλα, είναι η δημιουργός του «Athens Bar Theatre Festival». Κάθε χρόνο διοργανώνει παραστάσεις «Επινοημένου θεάτρου» με επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς, καθώς και θεατρικές παραστάσεις για παιδιά. Έχει εργαστεί στα εκπαιδευτήρια Ι. Μ. Παναγιωτόπουλος, στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ. και στα Gymbory Play & Music.

team 2

ΜΑΥ ΧΑΝΝΑ

ΗΘΟΠΟΙΟΣ - ΘΕΑΤΡΟΛΟΓΟΣ

Η Μάυ Χάννα είναι ηθοποιός και θεατρολόγος. Αποφοίτησε από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Ως ηθοποιός έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, με το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας, με ελεύθερους θιάσους καθώς και με τους Λωτοφάγους, όπου έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός και σκηνοθέτης. Παράλληλα διδάσκει θέατρο σε παιδιά και ενήλικες. Είναι ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας “Λωτοφάγοι”.

team 3

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΡΣΕΝΗΣ

Δ/ΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ - ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ

Ο Γιάννης Αρσένης σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου και τηλεόρασης στη σχολή Λυκούργου Σταυράκου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές με υποτροφία του ΙΚΥ στη παραγωγή κινηματογράφου και τηλεόρασης με εξειδίκευση στα ντοκιμαντέρ στο Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας. ΄Εχει εργαστεί σε διάφορες μικρού μήκους ταινίες, video art, music video, ντοκιμαντέρ τα οποία έχουν βραβευθεί σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ. Έχει εργαστεί για την σειρά ιστορικών ντοκιμαντέρ «Μεγάλοι Έλληνες» του ΣΚΑΙ ως Δ/ντης παραγωγής. Έχει διδάξει στο Asian Academy of Film and Television στο Νέο Δελχί της Ινδίας. Είναι ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας “Λωτοφάγοι”.

Αγαπημένοι μας συνεργάτες

team 4

ΜΑΡIΑ ΝIΤΣΟΥ

ΗΘΟΠΟΙΟΣ - ΒΟΗΘΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Η Μαρία Νίτσου γεννήθηκε στο Milwaukee, Wisconsin των Ηνωμένων Πολιτειών και το 2009 αποφοίτησε από το τμήμα Προσχολικής Αγωγής. Δραστηριοτήτων, Δημιουργίας και Έκφρασης του Ι.Ι.Ε.Κ ΔΟΜΗ. Στην πορεία εξειδικεύτηκε στους τομείς των “Ειδικών Μαθησιακών Δυσκολιών” και του “Art Therapy” ενώ παράλληλα ασχολήθηκε και με τη φωτογραφία επαγγελματικά μέχρι και σήμερα καλύπτοντας ως βασική φωτογράφος συνέδρια, θεατρικές παραστάσεις και συναυλίες. Εκτός από το θέατρο και τη φωτογραφία ασχολείται με την δημιουργία και κατασκευή χειροποίητων αντικειμένων από ξύλο στην οικογενειακή επιχείρηση “Nitsos Creations”.

team 5

ΣΟΦΙΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΑΔΙΤΣΑ

ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΟΣ

H Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα, η ενδυματολόγος των Λοτοφάγων, είναι μέλος της ομάδας από το 2010! Αφού δεν βρήκε καμία δημιουργικότητα στα οικονομικά, αποφάσισε να ασχοληθεί με την ενδυματολογία. Εκτός της ενασχόλησής της με το θέατρο και τους Λωτοφάγους, ανήκει στην ιδρυτική ομάδα του fashion portal FaShionFReaks.gr, είναι freelance στυλίστρια με πολλές συνεργασίες με Έλληνες σχεδίασες και ελληνικά brands, ενώ ασχολείται με την χονδρική και την λιανική πώληση!

team 6

ΗΛΙΑΣ ΓΕΡΑΦΕΝΤΗ

ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Η Ηλιάς Γεραφέντη γεννήθηκε στην Ιθάκη και σπούδασε Δημόσιες Σχέσεις & Επικοινωνιακή Πολιτική στο Α.Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας. Δραστηριοποιείται στον τομέα της επικοινωνίας τα τελευταία δεκατέσσερα χρόνια και έχει συνεργαστεί με γνωστές Εταιρείες Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων στην Αθήνα. Εξειδικεύεται στον τομέα της Εταιρικής Επικοινωνίας, στην Ανάπτυξη Στρατηγικών Επικοινωνίας και Σχέσεων με τα ΜΜΕ, στην Διαχείριση Κρίσεων, στο Event Management καθώς και στον τομέα του Πολιτισμού.