Η θεατρική ομάδα Λωτοφάγοι, συνεχίζει για τέταρτη χρονιά το devised theatre seminar, με την παράσταση «Hellus».

Η παράσταση, θα παρουσιαστεί 3 φορές, στις 26-28 Απριλίου 2013.

Μέχρι που θα μπορούσες να φτάσεις … για να βρεις δουλειά;

Η Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι συνεχίζει για τέταρτη χρονιά το Devised Theatre Seminar, παρουσιάζοντας αυτή την φορά μια σπαρταριστή, σύγχρονη κωμωδία με φόντο…την κόλαση και το όνομα αυτής «HELLus». 

Σε έναν κόσμο του μέλλοντος… και του παρελθόντος, η οικονομική κρίση αγγίζει και τις πιο αυτόνομες κοινωνίες. Όπως …η κόλαση. Έτσι ο άρχοντας του σκότους βρίσκεται στην αμήχανη θέση να απολύσει τον επί 2013 χρόνια συνεργάτη του, τον Χάρο. Ταυτόχρονα μια αγγελία ανοίγει για την αντικατάστασή του και φυσικά , η Ελλάδα στέλνει τους δικούς της 8 υποψήφιους.

Και εκεί όλα ξεκινάνε… Μέχρι που μπορεί ο καθένας από αυτούς τους «ιδιαίτερους» χαρακτήρες , να φτάσει για πάρει την δουλειά. Και τι είναι αυτό που θα κάνει τον διάβολο να διαλέξει κάποιον. Μια κωμωδία φαντασίας που υπόσχεται άφθονο γέλιο.

Mια devised παράσταση από ερασιτέχνες και επαγγελματίες ηθοποιούς, αποτέλεσμα του εργαστηρίου «Θέατρο Επινόησης» της θεατρικής ομάδας Λωτοφάγοι.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Αθηνά Αρσένη

Παίζουν: Δημήτρης Βαρελάκης, Νίκος Βατικιώτης, Παναγιώτα Βόγδου, Ηλιάς Γεραφέντη, Στέφανος Γιωτίτσας, Ιωάννα Επισκοποπούλου, Όλγα Ευθυμίου, Κατερίνα Κεσανλή, Μαρία Νίτσου, Νικολέτα Σαββοπούλου

Σκηνογραφία: Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι

Ενδυματολογία: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Βατικιώτης

Video Trailer – Φωτογραφίες: Γιάννης Αρσένης

Τοποθεσία: Θέατρο Λύχνος, Ιερά Οδός και Χαλκιδικής 83, Κεραμεικός (μετρό Κεραμεικός)

Ημερομηνία: 26-28 Απριλίου 2013, ώρα 21.30

Πληροφορίες-κρατήσεις: 6970808764

Διάρκεια Παράστασης: 80 λεπτά  – Είδος: Devised Theatre

Τιμή Εισιτηρίου: 12 € και Φοιτητικό: 10 €, Άνεργοι : ελεύθερη είσοδος