ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Αθήνα, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015,

Η Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι και το Θέατρο 104 παρουσιάζουν για τρίτη χρονιά την πολυαγαπημένη περιπέτεια του Τριγωνοψαρούλη «Τριγωνοψαρούλη, μην εμπιστεύεσαι ΠΟΤΕ …αχινό!», του Βαγγέλη Ηλιόπουλου. Από την Κυριακή 01 Νοεμβρίου 2015 και κάθε Κυριακή στις 3 το μεσημέρι έως τα Χριστούγεννα.

Μια διαδραστική παράσταση με κεφάτη μουσική, τρελό χορό, χειροποίητες κούκλες, υπέροχα τραγούδια και πάρα πολλά γκόλ!!!

Ο Αχινός, θέλει να διαλύσει τον βυθό σκορπώντας το μίσος. Μαθαίνει σε όλα τα ψάρια ψαρόσφαιρο. Ακόμη και ο Τριγωνοψαρούλης ενθουσιάζεται και τον εμπιστεύεται. Όμως ο αχινός του ζητά να διώξει όσα ψάρια δεν είναι “κανονικά”. Έτσι δήθεν θα παίζουν καλύτερα…

Θα καταφέρει αυτό το διαφορετικό ψαράκι που όλοι αγαπούν να καταλάβει το σχέδιο του Αχινού και να βάλει γκολ… στο μίσος και στις διακρίσεις; Μήπως ο μεγάλος τελικός του ψαροσφαίρου είναι η ευκαιρία που ψάχνει ο ήρωας μας;

Ένα παραμύθι που μιλάει για την πραγματική φιλία και περιγράφει την ομορφιά της διαφορετικότητας.

Πολλά χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου βιβλίου του, ο Τριγωνοψαρούλης συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία. Έχει καθιερωθεί ως ο πιο αγαπημένος Έλληνας λογοτεχνικός ήρωας. Τα βιβλία του που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Πατάκη σε εικονογράφηση Λήδας Βαρβαρούση , έχουν πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες αντίτυπα και αποτελεί ένα ελληνικό εκδοτικό φαινόμενο, χάρη στην αγάπη των παιδιών.

Οι Λωτοφάγοι, υπερασπιστές του  θεάτρου για παιδιά, παρουσιάζουν για τρίτη συνεχή χρονιά έναν τελικό ψαροσφαίρου ενάντια στην ξενοφοβία και τον ρατσισμό!

Πρεμιέρα: Κυριακή 01 Νοεμβρίου 2015

Παραστάσεις: κάθε Κυριακή στις 3 το μεσημέρι έως τα Χριστούγεννα

Διάρκεια Παράστασης: ’60    –     Είδος: Θέατρο για παιδιά

Τιμή εισιτηρίου: 8 €
Θέατρο 104, Ευμολπιδών 41, Γκάζι, Αθήνα
Μετρό: Κεραμεικός
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 210 3455.020

Οργανωμένες Παραστάσεις Καθημερινά σε Σχολεία

Τηλ: 6942204511

Email: athina_arseni@yahoo.com

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σκηνοθεσία /Διασκευή: Αθηνά Αρσένη
Συγγραφή Κειμένου: Βαγγέλης Ηλιόπουλος
Παίζουν: Νάντια Συρίου, Ευθύμης Γεωργόπουλος
Σκηνικά: Μαρία Νίτσου
Ενδυματολογία: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα
Φωτογραφίες, Video Trailer: Γιάννης Αρσένης

Κούκλες: Φιλική παραχώρηση Νέο Θέατρο Θεσσαλονίκης
Καπέλα: Μάριος Καραβασίλης
Χορηγοί Επικοινωνίας: Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός Δίεση, Οι Εφημερίδες Talk & Το Ποντίκι και οι Ιστοσελίδες:  Athens Magazine – Baby Radio – Baby Zone – Elamazi – deBop – Family Life –Θεατρομάνια – Happymom – Infokids – Ithacanews – Kidsfun – Mama365 – Monopoli –Radiobubble.