Εκεί που το ανεκπλήρωτο και η προσωπική ματαιοδοξία χτυπούν στις πιο «παράξενες» κοινωνίες, εμφανίζονται οι …Λωτοφάγοι, με την παράσταση «dARK …H Τελευταία Κιβωτός» που κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 31 Μαρτίου στο Θέατρο ΠΚ.

Για τέσσερεις μόνο παραστάσεις, η θεατρική ομάδα Λωτοφάγοι και …η τελευταία κιβωτός τους, θα βρίσκονται στο Θέατρο ΠΚ για να εξιχνιάσουν ένα μυστηριώδες έγκλημα.

Με αφετηρία λοιπόν το έγκλημα αυτό και προορισμό την αλήθεια, η παράσταση ξεκινάει όταν συμβαίνει ένας απρόβλεπτος και μυστηριώδης φόνος. Δύο χταπόδια της μαφίας βρίσκονται νεκρά μέσα σε ένα υποβρύχιο.

Ο επιθεωρητής «Ξεπέτας» και ο νεαρός, αλλά και πανέξυπνος αστυνόμος «Βαπόνας», αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν την υπόθεση. Ταυτόχρονα, οι ξαφνικές νομοθετικές αλλαγές, λόγω των επερχόμενων εκλογών, μπερδεύουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητα των Κιβωτιανών ζώων. Σύντομα το χάος έρχεται….και μετά ακολουθεί μια έκρηξη, που θα φέρει το τέλος σε όλα.

Η μήπως όχι; Μήπως κάποιος άφησε κάτι πίσω του;

Το θεατρικό «dARK …H Τελευταία Κιβωτός» είναι μία devised παράσταση από ερασιτέχνες ηθοποιούς, αποτέλεσμα του εργαστηρίου «Θέατρο Επινόησης» της θεατρικής ομάδας Λωτοφάγοι.

Σκηνοθεσία: Αθηνά Αρσένη, παίζουν: Δημήτρης Βαρελάκης, Νίκος Βατικιώτης, Παναγιώτα Βόγδου, Ηλιάς Γεραφέντη, Στέφανος Γιωτίτσας, Λορένα Κονόμι, Ελευθερία Κωστάντη, Μαρία Νίτσου, Θεοδώρα Ντάτσικα, Νικολέτα Σαββοπούλου, Δημήτρης Τσακίρης.

Πληροφορίες: Σάββατο 31 Μαρτίου, Κυριακή 1η Απριλίου, Σάββατο 7 Μαρτίου και Κυριακή 8 Μαρτίου στις 9.30 μ.μ, Για τέσσερις μόνο παραστάσεις, στο θέατρο Π.Κ. Έναρξη: Σάββατο 31 Μαρτίου στις 21.30μ.μ., διάρκεια παράστασης: 75 λεπτά, θέατρο «ΠΚ», Κασομούλη 30 και Ρενέ Πυώ, Νέος Κόσμος, (Μετρό/ Τραμ Στάση Νέος Κόσμος), Τηλέφωνο Κρατήσεων: 6970808764.