Η θεατρική Ομάδα «Λωτοφάγοι» ξαναχτυπά! Μετά από μία σειρά επιτυχημένων παραστάσεων επιστρέφει για έξι ακόμα εμφανίσεις με 

την διασκευή του θεατρικού έργου του Bernard Slade, «Same time, next year», δίνοντας την ευκαιρία σε όσους δεν κατάφεραν να παρευρεθούν το προηγούμενο έτος, να το κάνουν τώρα! Από την Τρίτη 18 Ιανουαρίου και κάθε Τρίτη στις 21:00 στον Πολυχώρο «Στάβλος» το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια πραγματικά πρωτότυπη και  γεμάτη εκπλήξεις μουσικο-χορευτική παράσταση.

Ο κεραυνοβόλος έρωτας, λένε, είναι το πιο δυνατό και αστείο πράγμα που μπορεί να πάθει ένας άνθρωπος. Αυτό ακριβώς συνέβη ανάμεσα στον Δημήτρη και την Έλλη. Μόνο που τους συνέβη, ενώ ήδη ήταν παντρεμένοι… με άλλους. Έτσι μπροστά στο «ηθικό» αδιέξοδο αποφασίζουν να συναντιούνται στο ίδιο μέρος ένα Σαββατοκύριακο τον χρόνο.

Οι ζωές τους κυλούν κανονικά, μα για δύο μέρες το χρόνο το ‘σκάνε’ από την ζωή τους. Η ανάγκη τους και η επιθυμία τους να βρίσκονται εκεί είναι τόσο δυνατή που δεν μπορεί να την σταματήσει τίποτα. Ούτε καν μία ‘απρόσμενη’ εγκυμοσύνη.

Ακόμα όμως και αυτή η κρυφή, παθιασμένη, μαγική, τρελή και ουτοπική σχέση, έχει όλα τα γνωρίσματα μιας κανονικής σχέσης, όπως αγάπη, μίσος, εγωισμό, εμπιστοσύνη, καυγάδες…

Πόσο σημαντικό λοιπόν είναι για τον Δημήτρη και την Έλλη αυτό το Σαββατοκύριακο, ώστε να μην κάνουν το «μεγάλο βήμα»;

Είτε αυτό είναι να φύγουν μαζί για πάντα…είτε να μην ξαναβρεθούν ποτέ!

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία: Θεατρική Ομάδα Λωτοφάγοι
Παίζουν: Νίκος Βατικιώτης, Αθηνά Αρσένη
Χορογραφίες: Μάυ Χάννα
Ενδυματολογία: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα
Σκηνογραφία: Ζωή Ακαμιωτάκη
Φωτογράφιες: Φύλλης Παππάς
Δημιουργικό: Δάφνη Παπαδάκη
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ηλιάς Γεραφέντη