Η θεατρική ομάδα Λωτοφάγοι παρουσιάζει την παράσταση «2011…Alt τις ει;» στο Θέατρο «ΠΚ», από την Παρασκευή 8Απριλίου στις 22:00.

Μια πόλη γεμάτη κόσμο… Ένας κόσμος γεμάτος ερεθίσματα!
Γεύσεις, εικόνες, ήχοι, μυρωδιές…
Εσύ τι επιλέγεις να γευτείς, να δείς, να ακούσεις, να μυρίσεις;
Ποιός είσαι;

Ένας ήχος σηματοδοτεί τη γέννηση μας. Το κλάμα μας. Μια εικόνα αρκεί για να ¨ξεκινήσουμε¨ να ζούμε. Ένα όνειρο. Μια γεύση μπορεί να μας ταξιδέψει παντού. Ένα φιλί. Ο άνθρωπος από την πρώτη στιγμή που γεννιέται, αρχίζει να ταξιδεύει μέσα στις αισθήσεις. Ανακαλύπτει, επεξεργάζεται, απορρίπτει και επιλέγει τα ερεθίσματα που θα τον κάνουν μοναδικό. “… Αιώνια θα κατακλύζεσαι από την βροχή, μα κάποτε θα είσαι πια στεγνός…”.

Οι «Λωτοφάγοι», διανύοντας την τέταρτη συνεχή χρονιά τους, ξεκίνησαν από τον Οκτώβριο του 2010 ένα σεμιναριακό κύκλο μαθημάτων “Devised Theatre” σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες ηθοποιούς, προσπαθώντας να απαντήσουν στην ερώτηση “Ποιός είσαι;”


Συντελεστές:

Video: Γιάννης Αρσένης
Σκηνογραφία: Σοφία Χριστίνα Ραδίτσα
Φωτογραφία: Φύλλης Παππάς
Βοηθός Σκηνοθέτη- Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Βατικιώτης
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ηλιάς Γεραφέντη

Ηθοποιοί: Βαρελάκης Δημήτρης, Βατικιώτης Νίκος, Γιωντίτσας Στέφανος, Δρακούλη Πέγκυ, Κολονιάρη Γεωργία, Κονόμι Λορένα, Κουρέτα Ιωάννα, Μαυρογιάννη Ευαγγελία, Νατάσα Παπαδάκη, Παππά Μαρία, Τάσση Νάντια, Αθηνά Αρσένη

Πρεμιέρα: Παρασκευή 8 Απριλίου
Ημερομηνίες Παραστάσεων: Παρασκευή 8 και Δευτέρα 11 Απριλίου & Παρασκευή 15 και Δευτέρα 18 Απριλίου
Ώρα Έναρξης: 22:00, Τιμές εισιτηρίων 15€, 10€ (φοιτητικό)