Μέλη

Ιδρυτικά Μέλη

Αθηνά ΑρσένηAthina-Arseni_2
Η Αθηνά Αρσένη σπούδασε  “Theatre Studies  & Popular Music Production” στο Πανεπιστήμιο του Derby Αγγλίας και  είναι κάτοχος Master  στο “Physical Theatre” από το Πανεπιστήμιο Royall Holloway στο Λονδίνο. Το 2007 ίδρυσε τη 
θεατρική ομάδα «Λωτοφάγοι», με την οποία δραστηριοποιείται καλλιτεχνικά με μεγάλη επιτυχία στο χώρο του θεάτρου. Παράλληλα, είναι η δημιουργός του «Athens Bar Theatre Festival». Κάθε χρόνο διοργανώνει παραστάσεις «Επινοημένου θεάτρου» με επαγγελματίες και ερασιτέχνες ηθοποιούς,  καθώς και θεατρικές παραστάσεις για παιδιά. Έχει εργαστεί στα εκπαιδευτήρια Ι. Μ. Παναγιωτόπουλος, στα Εκπαιδευτήρια Δούκα, στο ΙΕΚ ΔΟΜΗ. και στα Gymbory Play & Music.

 

may1Μάυ Χάννα
Η Μάυ Χάννα είναι ηθοποιός και θεατρολόγος. Αποφοίτησε από τη σχολή του Εθνικού Θεάτρου και του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Ως ηθοποιός έχει  συνεργαστεί με το Εθνικό Θέατρο, με το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας, με ελεύθερους θιάσους καθώς και με τους Λωτοφάγους, όπου έχει συμμετάσχει ως ηθοποιός και σκηνοθέτης. Παράλληλα διδάσκει θέατρο σε παιδιά και ενήλικες. Είναι ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας «Λωτοφάγοι».

 

 

 

yiannis arsenisΓιάννης Αρσένης
Ο Γιάννης Αρσένης σπούδασε σκηνοθεσία κινηματογράφου και τηλεόρασης στη σχολή Λυκούργου Σταυράκου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές με υποτροφία του ΙΚΥ στη παραγωγή κινηματογράφου και τηλεόρασης με εξειδίκευση στα ντοκιμαντέρ στο Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας. ΄Εχει εργαστεί σε διάφορες μικρού μήκους ταινίες, video art, music video, ντοκιμαντέρ τα οποία έχουν βραβευθεί σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ. Έχει εργαστεί για την σειρά ιστορικών ντοκιμαντέρ «Μεγάλοι Έλληνες» του ΣΚΑΙ ως Δ/ντης παραγωγής. Έχει διδάξει στο Asian Academy of Film and Television στο Νέο Δελχί της Ινδίας. Είναι ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας «Λωτοφάγοι».